peterensietske.reismee.nl

Wist u dat.............

Hola people!!

Even een update van de site om jullie op de hoogte te brengen van alle nieuwtjes en de verschillen tussen Nederland & Aruba.... Zoals de vorige keer aan jullie beloofd, hier de wist u datjes

Wist u dat;

• Het voor ons nu weekend is & het zonnetje om 8 uur 's morgens alweer heerlijk naar binnenschijnt;
  • Het hier trouwens altijd rond de 30 graden is! (deze is vast om jullie lekker jaloers te maken
    Wink
    );
  • Dat Peter zijn stage erg goed bevalt & Veronica (collega Acc. Payable) iedere dag langs de kerk gaat om God te bedanken dat ze Peter hebben gestuurd
    Tongue out
    ;
  • Peter zijn project proposal heeft ingeleverd en op goedkeuring wacht
  • Zijn project proposal gaat over het 'green' maken van het hotel;
  • Wij jullie ondanks het mooie weer hier, jullie soms wel missen;
  • Het daarom erg leuk is om met het koude kikkerlandje te mailen, msnen, hyves, skypen, etc.
  • Maar dat wij ons hier op Aruba 'One Happy Island'prima vermaken met bijvoorbeeld duiken;
  • Onze eerste duik in zee bij Malmok was & onze tweede duik bij Mango Halto;
  • Aruba een prachtig onderwaterleven heeft en wij hier de afgelopen zaterdagochtenden van hebben mogen genieten;
  • Wij onze laatste 2 duiklessen met 2 lieve bekenden gaan doen (ondek verderop wie dit zijn
    );
  • Wij hopelijk alle vier aan het eind van deze week onze padi hebben;
  • Wij er erg zin in hebben dat deze 2 lieve mensen een week komen genieten van 'ons' mooie & altijd warme 'One Happy Island';
  • Dit eiland ook zijn vreemde dingen heeft, bijvoorbeeld dat je nooit voorrang krijgt als je van rechts komt;
  • Hierdoor alle auto's voorzien zijn van de nodige schrammen & schaafwonden;
  • Dit niet erg is, want je auto komt door de APK als je lichten branden (liefst het grote licht) en als de toeter maar goed werkt (die heb je natuurlijk nodig als het groene licht een miliseconde op groen staat en degene voor je net iets te laat optrekt)
    Undecided
  • Niemand van de Arubanen en ook veel stagiaires nog nooit van het woord BOPPEN heeft gehoord of voor de handigheid maar even is vergeten.
  • Wij nooit zat achter het stuur kruipen, wij dus wel verantwoordelijkheid hebben voor elkaar en onze omgeving
  • Wij, nou eigenlijk Peter (dit omdat ik geen geduld heb om op 2 pitjes van 110V te koken) ongeveer maar 1x per week voor een grote groep hoeft te koken omdat we bijna altijd samen met de buurtjes eten. De rest van de week is iemand anders aan de beurt.
  • De mensen van Sunshine Apartments erg gezellig zijn;
  • De helft van de mensen echter nog wel'Koos Werkeloos' is, hier aan het vakantievieren zijn en het rustig aan doen met werk zoeken (Wij zijn jaloers!!);
  • Sietske dit niet zo heel erg vindt, heeft ze tenminste nog een beetje aanspraak gedurende de dag;
  • Eén van de meiden van Sunshine (Merel de kerel
    Wink
    ) aan bodybuilding doet (zie foto);
  • Vanavond met z'n allen gaan BBQen en deze week waarschijnlijk vaker. Gezellig met ons bezoek (al benieuwd wie het zijn?? Lees even verder
    );
  • Voor locals zoals wij vaak guldenprijzen gelden, terwijl die dikke Amerikanen voor hetzelfde de dollarprijs betalen;
  • Het hier vol moet zitten met grote iguanas (leguanen) maar wij er nog maar een paar hebben gespot. Onze zoektocht gaat verder!;
  • Wij ons wel eens afvragen waar het geld van Nederland voor de infrastructuur op Aruba blijft. Wegen zijn slecht, daarom is ons jeepje wel erg fijn;
  • Peter zijn witte GTItje het waarschijnlijk niet zou overleven op Aruba. De enige Peugeot die hij hier gespot heeft was rijp voor de sloop (zie foto);
  • De noordkust van Aruba echt heel anders is, dat je zowat kan surfen op je luchtbedje (zie foto);
  • Koen & Peter die ruige zee helemaal geweldig vinden, terwijl Laura en Sietske liever gaan zonnen;
  • Sietske in deze golf wel ontdekt heeft dat ze een driedubbele salto met schroef kan maken voordat ze aanspoelt op het strand;
  • Wij daarom vandaag maar beter gaan snorkelen bij het rustige & kindvriendelijke Baby Beach;
  • Wij nou bijna door onze wist u datjes heen zijn. Eens even denken.....
  • Peter nog ligt te maffen (zoals het hoort op zondagochtend 8.45 uur) en Sietske hem dus niet even kan vragen;
  • De ventilator nog in de slaapkamer staat en het hier in de woonkamer alweer zweten geblazen is;
  • Sietske na 5 minuten denken geen nieuwe wist u datjes meer weet en daarom straks maar bezig gaat met het plaatsen van foto's op de site;
  • Wij gaat aankondigen wie ons met een bezoek komt vereeren;
  • Het ook wel even leuk is om jullie nog in spanning te laten;
  • De wist u datjes nu echt op zijn en het dus toch maar vertellen;
WIST U DAT:
  • Anneke & Frank maandag rond 14.00 uur locale tijd landen op het het vliegveld 'Reina Beatrix Aruba;
  • Wij dit echt superleuk vinden en erg veel zin hebben in de komende week!
  • Jullie nu even moeten gaan kijken naar de foto's en dat jullie binnen 2 weken kunnen genieten van een nieuwe update.
  • Het misschien leuk is om deze door Anneke & Frank te laten schrijven, zullen ze het vragen;
  • Wij nu het foto's gaan plaatsen en hierna gaan genieten van ons welverdiende dagje zon, zee & strand;
  • Wij nu echt klaar zijn met het schrijven van de Wist-u- datjes.....

Tot snel lieve lezers!!

Peet & Siets

Yvonne

Vet mooi :-P

Sunshine, Iris ;)

Wat heb je dat toch weer geweldig geformuleerd! Heerlijk even door de wist-u-datjes lezen, en het jammer vinden dat er niet meer is! (Vond het al aardig veel!) Ik net heel hard moest lachen om Koos Werkloos, is toch schandalig dat mensen hier nog niet aan het werk zijn en gewoon maar vakantie vieren! Gelukkig horen wij daar niet tussen! :P
En om Merel de Kerel, zal het maar even zeggen dat ze weer op het internet staat, zal ze helemaal geweldig vinden!

Wij gaan weer verder met de padvinders-tocht!

Muchos Besitos,

Iris

Tijn en Cis

Wist je dat, dat jullie wistjedatjes de omgekeerde wereld is van onze wistjedatjes? De zon hier bijna niet meer schijnt, het koud is, wij wel allemaal regeltjes hebben, altijd wel moeten koken, haha. Maar 1 wistjedatje komt zeker overeen, dat wij jullie ook missen;)

Ga nu nog ff de foto's bekijken!

Liefs ons

Sonja & Egbert

Hai Siets en Peter,
Het is weer een leuk verhaal, zeker de gekozen form(wist u dat) geeft voor ons een wat andere kijk op de dingen. De foto's zien er geweldig uit, we krijgen er dan ook er steeds meer zin in om in Januari een duik te nemen in dat lekkere warme heldere zee water.
We hopen dat jullie (A,F,P en S een geweldige week hebben heel veel plezier en wij blijven jullie volgen

Gr Sonja Egbert

Marijke

Wens jullie een hele fijne week, met Anneke en Frank.

groetjes Marijke

Hilbert

Hey Sietske!

Leuk dat je reageerde op mijn site ;-) Jou leven op Aruba is inderdaad wel erg verschillend met dat van mij in Tanzania, maar bij beide is het warm en zonnig ;-) Volgens mij vermaak jij je ook wel! Lekker surfen en duiken.

groetjes! Hilbert

sanne

Hey Alle vier,

Hele fijne week toegewenst en geniet ervan! Zon, zo jarloers. Ik lag vorige week nog te rollebollen in de sneeuw :P (congres in Duitsland) Hou ons op de hoogte!!!

(K)

willy de nachtwaker

Hey makker,
Ik zie dat jullie het super naar de zin hebben daar.
Geniet ervan, en jij bent daar al net zo,n popie jopie als in het hotel hahaha.
ik houd jullie wel een klein beetje in de gaten via jullie site

groetjes Willy

Margreet!

Hey scheetjes!!!

Wat een drukte met al die reismee sites! Momenteel zitten er al drie vriendinnen in het buitenland... Nu jouw verhalen weer even doorgeraced Siets,haha!
Wat leuk zeg dat je zussie met Frank is langsgeweest, die mis je, hoe leuk het daar ook is, toch altijd wel he?!

De foto's geven goed aan dat het er mooi en romantisch is!

Hier in Delft gaat het al helemaal zijn gangetje. Leren is af en toe lastig bij te houden, heb het daar druk mee. We hebben nu Statistiek en Scheikunde, twee vakken waar ik niet bepaald een genie in ben!
Huisje is erg fijn en dat ik Bob meer meemaak is ook een mooi voordeel!
Heb nu bijbaantje bij InHolland zelf, haha! Ik verwerk daar evaluaties en kan dat flexibel indelen en besteed er zo'n 8 uurtjes aan. Wel goed te combineren..
Moet wel aan mijn conditie gaan werken, want momenteel zit ik alleen maar.. Dat is natuurlijk niet goed..

Hoe bevalt het om zo samen te zijn??

Als jullie weer terug zijn dan kom gezellig eens buurten in Delft!

Voor nu het beste en geniet ze!

Dikke smak, Greet