Vertrek
Lieve allemaal,
Hier nog even snel een berichtje voor ons vertrek. Peter en zijn ouders staan al met de camper op een camping in Amsterdam. Zijn pap en mam hebben na het uitzwaaien een weekje vakantie en rijden door richting Parijs... Familie Doespers gaat hier straks nog even rustig aan de koffie en gaan rond kwart voor 9 richting Schiphol, 14:10 uur stijgt het vliegtuig op en begint ons grote Aruba-avontuur
18.25 uur Arubaanse tijd rollen wij uit het vliegtuig en lopen we de warmte tegemoet. Aruba, one happy Island, zal voor 10 maanden ons plekkie zijn. Peter wordt maandag 15 september om 9.00 uur verwacht bij het Holiday Inn SunSpree Resort Aruba. Hij zal hier werkzaam zijn op de afdeling Accounting, waarmee hij zijn afstudeerstage voltooid. Sietske heeft het geluk dat zij parttime voor haar Nederlandse werkgever aan de slag kan blijven, lang leve internet!
De eerste 3 maanden verblijven wij bij Sunshine Apartments Aruba in Bubali, 2 km van Holiday Inn en 10 minuten lopen van het strand. Niet slecht dachten wij!
Zon, zee, strand, leuk huisje en vriendelijke mensen, dat is Aruba! Het enige nadeel is dat jullie niet allemaal in onze koffer passen! We hadden jullie graag meegenomen, maar door middel van msn, skype, mail, sms en webcam hopen wij dat het gemis iets minder wordt. Want één ding is zeker, missen zullen we jullie! Daarom zal het na 10 maanden extra fijn zijn om weer terug te keren naar ons koude kikkerlandje, onze thuisbasis.
Zijn heel benieuwd wat jullie tijdens onze afwezigheid bezighoud en hoe het met jullie gaat. Dus laat wat van jullie horen!
Peter & Sietske
Wens jullie een voorspoedige reis! Jullie 2 hebben echt zo'n mooie ervaring voor de boeg, daar zouden meerdere mensen ook jaloers om kunnen zijn ;) Geniet nog maar van je eerste paar dagen vrij Peter. Mis je wel op het werk hoor! Helaas aan alles komt wel een keer een einde.
Ga jullie site zeker in de gaten houden. En wie weet treffen we elkaar wel op aruba ;)
Oja en niet teveel het antiliaanse in je opnemen....wat je vandaag kunt doen moet je niet morgen doen ;)
Groetjes en een zoen,
hallo daar... wat leuk dat jullie ook ff een site hebben gemaakt zodat we de gebeurtenissen ff kunnen volgen.. dus heb al ff ctrl-d in gedruk ;)
hahaha jullie zijn nu op de Antillen he.. dus stel nooit uit tot morgen.... wat je kan uitstellen tot overmorgen :P
aaaaaaight laterzz
Gr. Wim
Hai Sietske en Peter, ondanks dat we lekker lagen teslapen was het fijn dat jullie nog even gebeld hebben om te laten weten dat jullie goed zijn aangekomen. De foto's zien er veel belovend uit!!
Nu snel je draai proberen tevinden, en genieten van een fantatische 10 maanden. Hier is alles goed we hebben vandaag ook zon en een pasat wind van 17 graden dus net aruba met een dikke rui.
Groetjes Pap en Mam
Hi Peter & Sietske,
Hoorde vanavond al van Cor dat jullie aangekomen zijn. En...? Hoe is het daar? Hoe was de eerste werkdag van Peter?
Wij hebben inmiddels hier de laatste showrepetitie weer gehad, nu op naar Rodermarkt! Toch jammer dat jullie er niet bij kunnen zijn, maar volgend jaar beter :)
Nou heel veel succes met het wennen de eerste week, ik hoop dat jullie snel meer foto's plaatsen, ik ben erg benieuwd!
Liefs